Even voorstellen

In 2022 is Tukkerzon opgericht door de kameraden Bart en Jelle vanuit hun passie voor het installeren van zonnepanelen. Door de jaren heen hebben beide tukkers veel kennis en ervaring opgedaan in het vak en zijn zij in staat om hoogstaande kwaliteit en vakmanschap te bieden. 

Bij Tukkerzon voorzien we klanten van eerlijke adviezen op basis van hun wensen om uiteindelijk tot prachtige resultaten te komen. Tukkerzon geeft nooit zomaar een offerte uit, maar komt persoonlijk bij u langs om de situatie goed in kaart te brengen. Hierdoor zult u nooit voor verrassingen komen te staan. Team Tukkerzon krijgt er energie om klanten een glimlach te bezorgen door passend maatwerk te leveren. 

Wordt u de volgende klant die ons enthousiaste team blij kan maken. Neem dan contact op met een van de Tukkers! 

 

 


Meer weten over Tukkers?

Bron: namensalle.tukkers.nl

Iedereen die wel eens in het oosten van Overijssel is geweest, heeft het kunnen ervaren: in Twente woont een apart slag volk. Niet dat de Tukkers zich ook maar iets van die typering aantrekken: ze zijn er juist trots op. Eigenzinnig, trots en soms wat tegendraads. Nuchtere gasten met droge humor. Een beetje stug maar altijd gastvrij. Dat bedoelen we: best apart toch? Stel dat je naar Twente gaat, dan kun je maar beter goed voorbereid zijn, dus lees snel verder.

Tukkers weten altijd waar ze vandaan komen en nemen de tijd om op hun manier de Twentse trots uit te dragen. In Twente wonen nuchtere gasten met droge humor. Een beetje stug maar altijd gastvrij. Opscheppers daar houden we niet van. Onze trots dragen we dan ook bescheiden uit.


"Zich groot veurdoon kan alleen nen kleanen"

Alleen iemand van weinig betekenis heeft het nodig zich groot te maken.


Maatschappelijke betrokkenheid

In Twente word je niet beoordeeld op wat je hebt, maar op wat je doet. Bijdragen aan de gemeenschap, dat wekt pas aanzien.

Noaberschap (Nabuurschap)

Meer geven dan ontvangen is iets wat elke Twent herkent. Helpen zit in ons bloed, we zijn altijd bereid om bij te springen. Zonder er iets voor terug te verwachten.

Ondernemerschap

In Twente vinden we dat de beste manier om iets gedaan te krijgen: gewoon doen. Geen ellenlange rapporten, maar een pragmatische aanpak. En vooral doen wat je belooft: woord is hier woord.

Saamhorigheid

Gezelligheid kent geen rangen of standen. Waarom zouden die er zijn? Hier drinken artsen en werklui samen, met respect voor elkaar. En de sfeer is altijd relaxed. Hier vergeten we onze dagelijkse zorgen even. En vieren we het leven.

Echtheid

Natuurlijk gebruikt de Tukker social media. Maar écht contact met échte vrienden vinden we veel belangrijker.

Verbonden met de natuur

Naast oprechte interesse in elkaar hebben we in Twente ook oprechte aandacht voor onze omgeving. Het kenmerkende coulisselandschap is door mensenhanden gemaakt. We gaan graag de natuur in, genieten van de al vijfduizend jaar ‘oale groond’.

Kwaliteit

De Tukker wil van nature overal het beste uithalen. De Tukker neemt de tijd en levert daarom kwaliteit, zonder opsmuk. Niet voor niets past de slogan ‘vakmanschap is meesterschap’ ons als een jas.